Kedves Pácienseink!

A vírus helyzete való tekintettel kérjük, hogy az alábbi intézkedéseket tartsák be:

  • A rendelő és az üzlet egész területén,mindenki számára kötelező az orrot és száját eltakaró maszk használata.
  • Hozzátartozó a rendelő előtti térben várakozzon, ez alól kivételek a gyermekek és a mozgásában korlátozott személyek! Minden esetben csak a vizsgálandó személy jöjjön be.
  • Megérkezés után kérjük, hogy fertőtlenítsék kezüket vagy mossanak kezet!
  • Felső légúti tünetek esetén ( köhögés,lázas állapot ,orrfolyás) kérjük, hogy a háziorvosukat keressék!

Köszönettel:
Váci cipészet csapat

Dr. Komporaly Éva

Reumatológus rehabilitációs szakorvos

Mozgásszervi , reumatológiai rehabilitáción belül több szálon látom az összefüggéseket, a különböző munkahelyeim, tevékenységeim során rálátásom adódik szélesebb spektrumban látni az egyénre szabott lehetőségeket. Ezért gondolom és hiszem, hogy a mozgásszervi betegségek kezelésében és rehabilitációjában számos lehetőség áll rendelkezésünkre, többnyire megtalálható egy optimális egyénre szabott megoldás.

Szakrendeléseim során folyamatosan kapcsolatban állok más szakmák konzulenseivel:gerincsebészet, neurológia, traumatológia, valamint a háziorvosokkal, kiknek alapellátásban végzett tevékenysége rendkívül nagy szakmai segítséget nyújt a krónikus mozgásszervi kórképek kezelésében. 

Rendszerszemléletű orvoslás híve vagyok, ennek értelmében a mozgásszervi panaszok hátterét is kötelezõen elemezzük a terápia alatt, valamint prevenciós szűrésekre vonatkozó javaslatok is hangsúlyt kapnak a rendelésen. Fizikoterápiás eljárások közül a lágylézert alkalmazom elsősorban a rendelésen, mely módszerrel most már egy évtizede foglalkozom és számos örömteli eredményt tudhatok a hátam mögött, a kezdeti szkepticizmusom ellenére. Hivatásomnak vannak nehezebb pillanatai is, de ennek ellenére ma ugyanezt a pályát választanám. 

Szakmaiságot és emberséget egyszerre képviselni kívánó orvos szeretnék lenni.

Bejelentkezés az Üzletben, vagy telefonon:  +36 27 314 877

Dr. Bodor Attila

Ortopéd szakorvos

Szeretettel várom magánrendelésemen. Megoldást találunk mozgásszervi panaszaira várakozás nélkül!

Bejelentkezés az Üzletben, vagy telefonon:  +36 27 314 877

Dr. Kormos Andor

ortopéd és sportorvostan szakorvos

A megelőzést szolgáló egészségcentrikus, az egészséget helyreállító orvoslás és konzervatív kezelés nagyon fontos számomra, aminek helyet adtam az orvosi praxisomban és gondolkodásmódomban.

Meggyőződésem és személyes tapasztalatom, hogy mozgásszervi eltérések, betegségek 80%-ban megoldhatók konzervatív módon.

Az önálló mozgáshoz mindenkinek joga van, ennek helyreállítása, fájdalmatlanná tétele jelenti a kihívást és célt munkám során! 

Ezen gondolatiság vezérel ortopéd és sportorvosi szakvizsgám, sportsebészeti múltam és az elmúlt 36 év gyakorlata alapján.

Amennyiben ilyen kérdéskörben segítségre van szüksége, várom rendelési időmben! Gyermekkortól öregkorig terjedően előforduló panaszokkal jelentkezhetnek, kiemelve a sportolás során észrevett elváltozásokkal.

Bejelentkezés az Üzletben, vagy telefonon:  +36 27 314 877; mobil telefonon:  +36 30 336 6627